Wallner G. Ildikó

               Holisztikus Léleksegítő, Tisztán látó és érzékelő, Médium 

 Valami elkezdődött és sok csodát tartogat! 

"Amikor én még kislány voltam..."

Kezdődhetne így is a mondandóm. Nem sejtettem hová jut, merre fejlődik az életem. Sok mindenen túljutva, megtapasztalva az élet nehézségeit és csodáit állok most egy új élet kezdete előtt. Ugyan az vagyok aki voltam, de valójában még sem. Sok álarc hullott le rólam, sok minden letisztult. Felismerésre került bennem az erő, a tudatos teremtés lehetősége. Minden egy folyamat ami az itt és mostban zajlik, mindennel egyszerre történve. Olykor leterít, majd felkap és elrepít. Olyan ez mint egy hullámvasút amely száguld az általam kijelölt úton. Megerősödtem, sokat tanultam, és tudom hogy nem ez a vége. Sok mindent kell még meglátnom, legfőképpen magamban. Hogyan működöm én? Mi a legjobb számomra? Ki is vagyok  valójában? De ez nem az elme utazása. Ez a lelkem megnyilvánulása, kiteljesedése. Amely örök és nagy utazó a világ mindenségben.


Hogyan tovább???

Mindig kerestem mitől működnek jól a teremtéseim és mikor nem. Tudatosan akartam tudni irányítani, tudatosan teremteni. Mint sok úton járót, engem is egy betegség indított el a másként gondolkodók irányába, mivel meggyógyultam. Sok tanfolyamra jártam, és úgy kezdett körvonalazódni és letisztulni az érzékelésem. 2008 nyarán már egyértelműen érzékeltem, hogy valami más történik, mint az előtte lévő időben. Szeptemberben Gabriel Arkangyal mutatkozott be nem kis meglepetésemre, hiszen az angyalok meglehetősen távol álltak az emberi részemtől. Az ő üzeneteit és energiáit közvetítettem 2011 végéig. Amikor éreztem, hogy elbúcsúzik, helyet adva az újnak. Akkor még nem tudtam mi a további feladatom. 2012-ben St. Germainnel kapcsolódtam és Felemelkedett Mesterek csatlakoztak hozzám. A feladatom letisztult és megmutatkozott. Az emberben létrejövő gátak, akadályok, amiket a megélt tapasztalatok és az elme minősítése alapján elraktároz, a félelem, a harag, a sérelmek, a családi minták lerakása és kitisztítása lett a feladatom. Tudni kell, hogy ebben a folyamatban segítőként vagyok jelen és nem megoldóként, hiszen ebben az esetben az ember az ajtón kilépve folytatná ott, ahol abbahagyta. Ez egy munkás feladat. Szembe nézni a múlttal és végre kirakni, elengedni, és fellélegezni. Megélni tisztán önmagunkat.

Az egyéni kezelések személyre szabva szólnak, mindenkinek, ahol tart az életében és amivel éppen nehézsége támad. Ránézni, megérteni, megbocsátani, kitisztítani. Mindig a kiinduló pontig, az alapig igyekszünk visszamenni, mert ha ott az oldás megtörténik, akkor az összes ismétlődés is feloldásra kerül. Mivel az ismétlődések mindenkor a feloldásra adnak lehetőséget, hogy szembe nézzünk velük, hogy megértsük azokat. Az alapokat rakjuk rendbe.

A meditációk alkalmával a csoport összetételének megfelelően érkezik a segítő üzenet. Az égiek verses, dallamos formában nyilvánulnak meg. Olyan ez mint egy elsősegély csomag, amiből mindenki azt veszi ki amire éppen szüksége van. Egy másik nézőpont, egy másik szemlélet, amivel rá tudunk nézni a bennünk lévő elakadásokra, kiegészítve azzal a magas rezgésű energiával és szeretett minőséggel, amit ebben a térben kapunk.

Nagy felismerésekről, és megélésekről szoktak a résztvevők beszámolni. Felszabadító érzésről. Összekapcsolódásról, megbékélésről. Mindenkinél egyéni, hiszen mindenki más és más.

Feltöltődés és Tisztulás 

Reggel és este

Ébredés

Napindító meditáció, mely segít ráhangolódni önmagadra, megteremtve magadban az egyensúly és a harmónia állapotát.

Esti Harmónia

Hallgasd ezt a meditációt a nyugalmas alváshoz. Akár minden nap, vagy akár egy nehéz nap elengedésére. 

Meditációk

Rádió riport 

Velem , Rólam

Az út befelé vezet...

Mai világunkban egye inkább azt tapasztaljuk, hogy a régen bevált és jól működő sémáink, rendszereink szinte teljesen haszontalanná, elavulttá váltak. Újra és újra próbáljuk feloldani az életünkben szembejövő feladatainkat, de azok egyre inkább problémákká növik ki magukat, míg nem testünkben is megjelenő érzéseket, betegségeket létrehozva. Ilyenek például az emésztésünkben keletkező változások, a magas vérnyomás, a pánik rohamok, a stressz, és még sorolhatnánk. Ezek azok a megnyilvánuló jelzések, amelyekkel testünk üzen számunkra. 

Itt jön el a pillanat, amikor kicsit meg kell, állj! Meg kell állnod, le kell lassítanod ahhoz, hogy meglásd a megoldást. Át kell helyezned a fókuszt! Nem csak a negatívról a pozitívra, hanem a kintről a bentre!

Hogy értsd, miről beszélek!

Idáig kívülről vettél minden információt, az életed a napjaid körforgásában. De ha megállsz, és befelé figyelsz, akkor mindez lelassul, átláthatóvá, feldolgozhatóvá és egyúttal megoldhatóvá válik.

Elkezded figyelni magad.... Figyeled, hogyan működsz, milyen mintázatok alapján hozod meg a döntéseidet. Kisgyermekkorunk óta, mint a szivacs szívjuk magunkba az információkat. S erre a szüleink voltak az első példa, akiket istenként tisztelve, velük azonosulva kezdtük meg földi síkon az életünket. De valójában kinek az életét is élem, ha ugyan azt a mintázatot követem, amit lemásoltam? Nézd meg, mit csinálsz úgy, mint a szüleid! S lásd a hasonlóságokat, a különbözőségeket! Ha látod már, akkor dönthetsz, mit is kezdesz velük!

A félelem a másik nagy csapda. Amikor a gyomrod akkor is összeszorul, amikor nem kéne. Amikor ülsz egy helyben, amikor cselekedned kéne. Amikor változtatni, a komfortzónán túllépned kéne, de csak kattog, és szaval az elme. Hát van egy rossz hírem a számára!

Hatalmad van felette! Te döntesz, de neked kell cselekedned, neked kell szembe menned vele!

Egy híres író szavaival élve...

" Sok szörnyűséget éltem meg az életemben. Néhány közülük meg is történt."

Nagy igazság van a sorok között, remélem, érzed. Rajtad múlik, hogy az életedet hogyan éled!

Hányszor akartál már megfelelni az életedben? Hányszor vártál szeretetet, elfogadást cserében? Hányszor adtad fel önmagadat, a vágyaidat, hogy ne kelljen konfrontálódnod? Tudom nehéz! De azt is tudom, hogy megéri! Túllépni a korlátaidon, a hitrendszereden, s felfedezni saját magad!

Ez a legnagyobb ajándék, amit adhatsz önmagad számára!

Ebben tudok segíteni neked, minden egyes összekapcsolódásban. Tisztánlátó Médiumként vezetlek téged önmagad felé, hogy felfedezd a csodát, aki vagy. Hogy meglásd azokat a lehetőségeket, amik mindig is ott voltak benned, csak elfedték előled a hitrendszerei és félelmeid. Segítek felismerni, lebontani, elengedni azokat. S rajtad áll mit helyezel a helyükre. De ha magad mellett döntesz, és a szívedre hallgatsz, az irányt már kijelölted a megújulásod számára.

Válaszd az életet a félelem helyett! Válaszd magadat az elvárások helyett! És dönts te az elméd helyett! Hiszen innentől már te alakítod tudatosan, felelősséggel a sorsodat! A folyamat elindult, hiszen már látod, hogy van kiút a problémából!

Egyéni blokkoldásra, Médiumi közvetítésekre az elérhetőségeken tudsz bejelentkezni. 

Várlak benneteket szeretettel, ezekre a csodás összekapcsolódásokra!