Időpontok, Helyszínek, Kedvezmények

Meditációk
Meditációk

December

12.03. Van egy hely központ

12.17. Van egy hely központ

Egyéni Blokkoldás
Egyéni Blokkoldás

Gondolkodtál e már azon, ki vagy te? Felmerülnek gondolatok, jelzők, érzések, jók vagy rosszak. Kaptál már dicséretet, szidást, különböző reakciókat a megnyilvánulásaidra?Ilyenkor volt, hogy újra gondoltad, átértékelted cselekedeteidet? De ki az, aki benned ezt cselekszi? Mi alapján mérlegel? Hogyan dönti el mi a jó, mi a helyes? Mikor döntesz magad mellett, és mikor akarsz másnak megfelelni? Sok kavargó gondolat indul el, de mégis ez mind a fejedben az elmédben zajlik. De te nem ez vagy! Nem egy gondolat, egy séma. Nem vagy jó és nem vagy rossz sem! De akkor ki is vagy valójában?

Válaszd le a hiedelmeidet, a családi mintáidat, a félelmeidet, a neveltetésedet! Vetkőztesd le önmagadat a felvett szerepektől! Vedd le álarcaidat, mosd le a rajzolt mosolyodat! És nézz végre mélyen, nézz a tükörbe!

Lásd meg a valóságot! Fedezd fel azt, aki TE vagy!

Sokszor nehéz lesz, olykor mulatságos,de minden képen tanulságos!

Mert végre elkezded élni önmagad, és felfedezed benső világod!

Ajándék utalvány
Ajándék utalvány

Ha hasznos ajándékot adnál , ha segítenél máson. Lepd meg egy ajándék utalvánnyal  szeretteidet! Olvasgass az oldalamon! Vagy gyere el te is és tapasztald meg a segítő energiákat! Várlak szeretettel! Elérhetőségeket az oldalon találtok. 

"A lelkedet kell meggyógyítanod ahhoz, hogy a sejtjeid egészségesen működjenek." Wass Albert